fredag 6 mars 2009

Moz-chock! (del 2)I vår uppmärksammade serie Steven Patrick Morrisey spexar till det (del ett läser du här) har vi kommit fram till denna bild som pryder innerkonvolutet till I'm Throwing My Arms Around Paris-singeln. Bandet håller i senaste Greatest Hits-albumet och gör miner av avsmak, samtidigt som Moz gör sin bästa"Hey, that's just ME!"-min.

Att Boz Boorer är fulare än nånsin och bandets skådespelartalanger (i synnerhet Jesse Tobias) får Joey Tribbiani att framstå som Laurence Olivier drar ner spexfaktorn några snäpp. Men vad gör det? Jag har lärt mig älska Years of Refusal, jag myste ordentligt åt Morrisseys fniss i soffan hos Jonathan Ross härommånaden, och jag tycker det här är helfestligt. Fula jeans dock.

Andra bloggar om

2 kommentarer:

Anonym sa...

Han var tillbaka till sitt gamla vanliga tonårsjag häromveckan dock. Var på One show där det diskuterades credit crunch. När frågan gällande alla stackars arbetare som blivit av med jobbet kom till Moz ryckte han på axlarna och ansåg att den sortens människor har aldrig levt ordentligt ändå så det finns ingen anledning att tycka synd om dom. Dom borde göra lite konst istället. Stämningen i studion var efter det stelare än ett casting tape från Jesse Tobias.

Verkar bara vara Ross och Brand som kan få ett leende ur Mozen.

Martin sa...

Jag väntar ivrigt på trean! Sen kanske jag ska ta och lyssna på skivan också vid tillfälle.