onsdag 24 december 2008

Have yourself a merry little x-mas

Mer jul än Frank och Bing sjungandes White Christmas i en tv-special från 1957 blir det nog inte, så jag kör en skamlös repris på ett två år gammalt inlägg. Missa inte de snygga glöggkopparna (är det tenn?) och häng kvar till slutet, då herrarna sätter sig till bords och blir barnsligt uppspelta när hovmästaren rullar fram serveringsvagnen.

Conan är förhoppningsvis tillbaka i mellandagarna med den traditionella årsbästalistan. Till dess: en riktigt God Jul!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar att man idag måste notera extra att folk ska se HELA 2.40 minuter YT för att dom faktiskt ska göra det för annars är risken stor att folk ser 15 sekunder och går till nästa eftersom dom vet vad det handlar om. Själv ser jag inte filmen alls eftersom jag såg den för två år sedan. Har inte tid.

Simon sa...

Själv gillar jag http://www.youtube.com/watch?v=c9KpNznVLlY, särskilt deras "spontana" småprat i början av klippet. Det är också trevligt att se Bowies respekt för Crosby. Nåväl, denna kommentar kommer lite för sent men du kanske kan tänka på den till nästa jul?

Conan sa...

Aaah, en riktig klassiker! Och dialogen är ju så härligt inrepeterad. Nästan 2 min innan de äntligen börjar sjunga. Mycket vackert.