onsdag 1 september 2004

Vi skriver september 2004,

och jag vill hälsa er varmt välkomna till en ny era inom svensk filmbevakning. För den nytillkomne kan jag berätta att konceptet Conan the Librarian startade sin levnad på internet i februari 2001 och växte snabbt från ett blygsamt hobbyprojekt till en av Sveriges mest välbesökta filmsajter med fem tusen träffar per dygn och enormt intresse från såväl massmedia som filmbranschen. Upphovsmannen, den karismatiske kulturarbetaren Per Perstrand, utvecklades under tre intensiva år från obskyr filmnörd till en av de tyngsta maktfaktorerna inom svensk film med talrika uppdrag för olika aktörer, flitigt anlitad som såväl föredragshållare som coach/mentor för unga talanger (senaste konsultjobbet var i samarbete med SF Media när jag inför dvd-releasen 25 augusti döpte om Mongolpiparen till Nåt i kikaren).

Sannsagan fortsätter med oförminskad styrka; nu alltså i ett nytt spännande forum. Än så länge har jag flyttat över alla texter från 2004, de finns tillhanda bara ett musklick bort i arkivet i högermarginalen. Material från eran 2001-03 finns än så länge kvar på den gamla adressen http://rorbecker.com/conan.

Enjoy! Och kommentera gärna om ni tycker något. Det är bara att klicka på "comment" och följa sitt hjärtas röst.

/C

2 kommentarer:

Anonym sa...

tjenare. diggar din nya outfit. grym. känner mig speciellt nöjd över att ditt porträtt är taget i Mellanfjärden. Styrker byns identitet om man säger så.

Safa Sadat sa...

Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdag, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att ja han hade sex med sin kollega.
Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta en bra stavningskaster som kan hjälpa mig, först trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen men jag måste prova förrän när jag kom över PROFET NOSA UGO e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, växtbaserade botemedel mot sjukdom, astma, artrit, könsbrist, stroke eller någon sorts sjukdom, andligt problem, jobbfrämjande, Tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp med eventuella livsutmaningar bör kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +37258031247
https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka