torsdag 6 april 2006

Ebert vs StoneRoger Eberts recension av Basic Instinct 2 är så underhållande att man nästan inte behöver se filmen. Nästan.

4 kommentarer:

Jacob sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Jaja, alla kan kasta skit "Basic Instinct 2" och känna sig nöjda med konsensus och att dela "god smak". Läs annars Linda Williams recension i nya Sight & Sound. Hon hyller filmen. Och eftersom Linda slår Roger i grenen "kunnande om film" är det liksom inget snack om saken.

Conan sa...

Fast det är ju just det att en välskriven sågning kan vara nog så underhållande, även om man inte håller med skribenten (se: Croneman). Jag är ingen expert på Ebert men han är väl inte så highbrow att han bangar för bra trash?

Jag lusläste för övrigt Sight & Sound i tio år men i takt med att jag blev äldre och fetare kändes Empire klart mycket roligare än Abbas Kiarostami-analyser, hur snyggt layoutade de än var. Men Linda Williams brukade vara bra.

Anonym sa...

Helt med dig där. Ebert är väl ganska så ohighbrow, enligt min mening.

Empire vet jag inte alltså. Men avslappnande bläddring kanske, det kan jag ge dig. Föredrar ändå Sight & Sounds Kiarostami-analyser, även om Linda Williams borde skriva fler av dem.