söndag 17 september 2006

Fanfanfan!


Det var det. Första gången jag röstar på Göran (jag föredrog Gudrun tidigare) så går det åt helvete. Jag hatade Wille Crafoord redan när han bara var en medioker ersatz-Robban Broberg och inte hade kommit ut som moderat. Tyckte precis jag hörde honom spela en självgod trudelutt på SVT:s valvaka men det var väl bara en ond dröm?

Exakt hur mycket elände hinner borgarna ställa till med på fyra år?
När går det över?

5 kommentarer:

Anonym sa...

men snälla nån! du verkar ju förståndig? vad är det med kulturintresserat folk och deras oförmåga att förstå politik? varför förstår de aldrig vad som är bra för samhället? varför vill de alltid romantiskt låta sig förföras i tron att den lättaste vägen är den bästa. tyvärr, verkligenheten är inte en film. fast om film skriver du bra!

Anonym sa...

Jag instämmer!
alltså, vad gäller ovanstående kommentar håller jag INTE med (förutom de sista 5 orden!), men när det gäller obehaget över Crafoords sång i valvakan (hallå - sång hör INTE hemma på en valvaka! helt vansinnig idé från början.) och det allmänna svärandet över det sverige man vaknade upp till den 18. ett djupt känt scheisse!

Anonym sa...

Ja, right on Conan.

Jag har svårt att fatta varför Mr eller Mrs Anonym anser att Conan har en politisk åsikt.

Conan sa...

Elin: Tack! Vi kanske ses på mässan? Jag kommer att hänga mest i Axiells monter (E01:39) under torsdag-fredag och brassa RFID.

Anonymous: Jag lovar, från och med nu ska jag skärpa mig, ta mig ur rödvinsdimman, sluta lyfta bidrag och börja leva i "verkligenheten". Tack för att du finns!

Anonym sa...

Word! Mycket bra skrivet!