tisdag 11 november 2008

Ledig!Nu sticker jag på charter. Vi kör en sån icke-PK all-inclusive (nästan) till Teneriffa. Inte en vi-vill-gå-i-bergen-och-sitta-på-mysiga-krogar-semester, mera en vi-är-tröttkörda-småbarnsföräldrar-som-vill-sitta-på-balkongen-efter-en-hård-dag-i-poolen-i-vårt-gated-community-hotell-och-hinka-vin-och-läsa-böcker-medan-barnen-sover kinda semester. Tänkte försöka mig på att inte kolla vare sig fejan, mailen eller bloggsvängen på en vecka. Det kan gå. Tar med mig Joshua Ferris And Then We Came to the End, Pelecanos splirrans The Turnaround och Johan Kindes Någon sorts extas som kvällslektyr. Känns som ett bra upplägg. Vi hörs!

3 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.collegehumor.com/video:1889404

Påminner en del om din Dwarfs-text.

För övrigt, hur är nya Fallout?

Conan sa...

Haha, usla skådisar men hög igenkänningsfaktor! Lovefilm flåsar en ständigt i nacken. Just nu ligger "Whatever Happened to baby Jane" och väntar sen 2 veckor, och den är väl inte ens särskilt "svår"?

Har bara kört en dryg timme på Fallout 3, inte kommit ur bunkern än och fått njuta av den fantastiska grafiken. Men det är riktigt lovande, roligt och mycket smart, kanske lite väl mkt pillande med inventory för min basala och brutala smak. Men jag peppar på fortsättningen.

Anonym sa...

Baby Jane är inte speciellt svår alls. Bara fantastisk.