tisdag 1 april 2008

PausDen som myntade begreppet pappaledig var en skämtare med ytterst sadistisk humor. Man är väldigt mycket pappa (vilket är bra) och väldigt lite ledig (mindre bra). Jag hinner och orkar knappt se några filmer just nu (ett par avsnitt från Seinfeld-boxen är ungefär vad som hinns med innan kvällskoman slår till) och eftersom jag inte vill att det här ska bli en gnällig pappablogg har jag bestämt mig för att det är dax för Conan att ta en paus. Men vänta: innan det bryter ut en eventuell självmordsvåg kan jag trösta er med att jag fortsätter skriva texter på Weird Science med jämna mellanrum, så allt hopp är inte ute.

Nu ska jag ägna mig åt att läsa böcker, åt att se så mycket film jag kan, och åt tjejen ovan. Vi ses igen om en månad eller mer. Stay black!

9 kommentarer:

TeachGirl sa...

Du gör nog helt rätt, men det blir lite tråkigt ett tag. Jag får kolla in WS ett tag då'rå.

Njut av pappaledigheten och kom snart tillbaka!

Christian sa...

Jag har dig i RSS-läsaren så jag ser dig när du är tillbaka.

astarot sa...

ja, pappakoman är inte att leka med!!! Jag är å pappaledig med andra barnet och skulle helst lägga mig ner och avlida en gång i timmen eller så...

Martin sa...

Vågar man hoppas att det är GTA4 som kommer få dig att skriva här igen?

Anonym sa...

saknar dig Conan... kommer på mig själv med att ändå gå in och kika på din sida varje dag.
/blom

Conan sa...

Martin: skulle vara GTA4 då! Har kört 4-5 timmar och är klart nöjd so far. Multiplayerdelen var också mäkta skoj även om jag fick hård smisk...
Blom: Tack. En vacker dag är jag tillbaks!

LB sa...

Conan!
Nu har det gått en månad! Shape up!
=)

A-H sa...

ja, det börjar bli dags för en comeback, eller hur? WS i all ära, men.. saknar min regelbundna Conan-dos av lite halvt random topics =). oh well, hoppas det inte dröjer alltför länge!

ml sa...

Amen herregud.