onsdag 18 juni 2008

Trailer-pepp: Burn After ReadingExakt hur snygg är den här Saul Bass-hommagen till filmaffisch? Om brorsorna håller slapsticken på rätt köl och inte gör en ny The Ladykillers kan Burn After Reading bli rätt kul. Trailern ser lovande ut, trots Brad Pitts svårt självmedvetna tokerier. Och trots att jag hellre skulle se en brutal noir istället för screwball. Premiär på Venedigfestivalen i höst.Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer:

Jacob sa...

Det är såklart genialt att Brad Pitt spelar Val Kilmer.

Martin sa...

Du borde skriva något fint om George Carlin

Conan sa...

Det borde jag kanske. Kruxet är att jag har så dålig koll på karln. Har bara sett honom som gäst hos Leno ett par gånger, och då har jag ärligt talat inte direkt skrattat på mig åt hans schtick, men han kanske var roligare i "The Aristocrats"? Jag hoppas att Degrell skriver nåt istället, han har bättre koll på amerikansk komedi - om nu inte Carlin är för mainstream för honom?

Anonym sa...

Nu gör jag denna bedömning efter att bara sett trailern, men: Det är rätt imponerande att i en film med John Malkovich så är det George Clooney och framförallt Brad Pitt som spelar över.

Och förrresten, kolla bara in scenen där Clooney är på bio med Francis McDormand. Det är ett bra bevis på att Hollywood inte kan göra film om film utan att överdriva. Clooney mumsar popcorn och skrattar överlyckligt och är kliché 1A när det gäller "Biobesökare According to Hollywood".

Jag tappade peppen på denna rulle efter trailern.

Däremot ser jag framemot att se The Curious Case of Benjamin Button. Där kanske jag får slippa en hysteriskt "heeeelcraaaazy!" Brad Pitt.

fredrik sa...

Jag har fått en plastig smak i munnen av allt Coens tagit för sig efter Barton Fink. Jag är trött på den där klåfingriga blink-i-ögat-hommage-estetiken. Kunde de inte låta bli Saul Bass? Ärligt talat.