tisdag 23 maj 2006

X-Men 3 bjussar på årets nakenchock

Imorgon går X-Men: The Last Stand upp på bio och stan är pepprad med affischer på Wolverine, Storm, Cyclops och de andra mutanterna. Bizniz as usual alltså, om det inte varit för den sanslöst buffade ynglingen till höger om Hugh Jackman, med ett par pigga manbreasts som skulle göra Fabio grön av avund, två granithårda bröstvårtor som man sannolikt kan skära glas med och därunder ett slimmat sexpack av guds nåde. En dumsexigt stirrande ängel med Björn Borg-tätt mellan ögonen och ariskt blonda lockar mitt ibland de råbarkade och skinnklädda hjältarna. Är de annars så censurivrande Clear Channel medvetna om att de blivit värd åt försommarens mesta porrchock?

Det mest fascinerande är förstås att Angel spelas av Ben Foster, den striphårige, tjuriga och svårt pretentiösa konstskoleeleven Russell från Six Feet Under (och den striphårige, tjuriga och svårt pretentiösa psykopaten Mars Krupcheck från den rätt kassa Bruce Willis-thrillern Hostage). En grym makeover som hädanefter måste nämnas i samma andetag som De Niros och Christian Bales bantningsäventyr. X-Men-peppen växte just flera centimeter. Grrr!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag fattade aldrig det var han förrän jag läste det. Helt otrolig makeover. Jag som följt Six Feet Under som det var en religion såg det inte! Duktigt Russell.

Anonym sa...

Ben Foster spelade mot Kirsten Dunst i Get Over It. Han var då en helt vanlig amerikansk grabb med baggy jeans, sneakers, prydlig t-shirt. Han så då helt normal ut, på gränsen till snygg.

Jag tror att det har att göra med hur han kammar håret och med hans hållning.
Uppkammat: normale Ben. Nedåtkammat stripigt, kuta med ryggen: psycho-Ben.