onsdag 4 februari 2009

Christian Bale får tokspelNi som plöjer amerikanska filmbloggar har säkert redan hört detta: Christian Bale får ett massivt psykbryt när Shane Hurlbut, director of photography på Terminator: Salvation, börjar pilla med ljuset mitt i en "laddad" scen. Exakt hur stort asshole Bale är kan man fundera på - ljudklippet bjuder hur som helst på drygt tre minuters stor underhållning. Lyssna här! (via /film)

UPDATE: Lite förmildrande omständigheter på AICN (tack till karin!)

Andra bloggar om , ,

10 kommentarer:

Unknown sa...

Men kan vi verkligen vara säkra på att det här inte är en "viral" Pr-ploj? Den har ju verkligen fått spinn på de rätta ställena.

karin sa...

Alltså... hans röst är så fantastisk att jag snabbt glömde bort att han slungar ut trettio fuck i sekunden. Killen verkar ju inte helt stabil, förstås, men han känns ju betydligt mindre galen än t ex Baldwin i det berömda telefonsvararmeddelandet.

karin sa...

Dessutom:
http://www.aintitcool.com/node/39984

Steelwheels sa...

Ja, det där var så himla roligt! Att skådespelare får psykbryt på inspelningar är ju inte direkt något nytt, men det här var häpnadsväckande vitrioliskt.

Anonym sa...

Sånt här kan jag ha överseende med om det som här handlar om bra skådisar. Hde det varit någon B-skådis eller sitcomkomiker så hade det varit patetiskt.

Och med tanke på vad många andra skådisar sysslar med (fyllekörningar, knark, småtjejer etc etc) så är ju detta peanuts.

Anonym sa...

Bara jag som tycker det är AMAZING att McG verkar gå under namnet "McG" även i "vanliga" samtal? Det om något är väl vad Balen borde få tuppjuck på?

Conan sa...

Hehe! Eller att Bale svär på bredaste amerikanska, trots att han är engelsman. Fast han var väl in character. Vore dock ännu roligare om han rasat på sitt modersmål: "I'll have none of this, you sodding bastard! I've got a good mind to..."

Anonym sa...

Bale känns helt gjuten för en eventuell nyinspelning av Glengarry Glen Ross!

Och vem har inte i jobbet stött på folk som man skulle vilja skälla ut på liknande sätt?

Anonym sa...

måste vara skadad... tycker att det här va ju ingenting. Tycker synd om Bale som blir störd i sitt arbete. Bale om nån känns ju stabil som orkar få ur sig sin ilska. Det om nåt är begåvat:-)

Anonym sa...

glömde signera. Ms falun va det som la kommentaren! hej på rej Conan!