måndag 27 februari 2006

This Life-update!

Jag skrev några rader i somras om att BBC lagom till 10-årsjubiléet av den gudabenådade dramaserien This Life skulle producera ett avslutande entimmesavsnitt, likt den välsignade julspecialen på The Office. Hur det blir med den saken vete tusan men det faktum att BBC äntligen släpper säsong 2 på dvd kan vara en fingervisning om att något är i görningen. Eller också har man helt enkelt lyckats lösa de problem (musikrättigheter?) som satt P för dvd-släppet av den makalösa andra säsongen i flera långa år.

Det ska bli sagolikt gött att följa Miles, Anna, Egg och de andra hela vägen till den fasansfulla finalen - och som bonus se Martin Freeman som, visar det sig, faktiskt gjorde sin tv-debut i "Last Tango in Southwark", första delen av andra säsongen.

3 kommentarer:

karin sa...

tack för tipset - this life är en makalös serie. fast en grej i din förra kommentar stämde inte - fler än jack davenport har synts till i filmbranschen. Du har väl inte missat scenen där Egg bekänner sin kärlek för Kiera Knightley i Love Actually?

Anonym sa...

Jag har gått och längtat efter att den här serien ska släppas på DVD (första säsongen har, ehuru släppt, varit omöjlig att få tag på på länge) hur länge som helst. Nu är den faktiskt ute. Detta är en kulturgärning. Jag kan knappt vänta tills jag har den i handen.

tv igår sa...

Åh är det sant? Jag älskade This life, nu har mitt liv en mening igen typ. Tack tack! /satan