torsdag 9 mars 2006

Apropå magplaskI serien Magplask vi minns har turen kommit till Janne "Loffe" Carlsson som delar med sig av en dråplig incident som inträffade för några år sedan. Saxat ur det senaste, pinfärska numret av Sjöräddningssällskapets tidskrift Trossen. Som också vet berätta att inspelningen av Kanalkampen, uppföljaren till komediklassikern Göta Kanal, kickar igång i maj med planerad premiär till jul. Förutom "Loffe" är både Magnus Härenstam och Svante Grundberg klara för medverkan.

Bara nio månader kvar nu. Visst känner du att det pirrar lite i magen?

3 kommentarer:

Urologen sa...

Nej.

Loffes skratt får det att krulla sig i magen på mig. Och är den lika förutsägbar som den första, ja då har jag ju redan sett den.

Anonym sa...

Jodå, här pirrar det i magen! Jag funderar på att gå på premiären faktiskt. Allvarligt. Svante Grundberg kommer alltid att vara, eh, Svante Grundberg. Loffe har ju på senare trätt fram i rätt många s k seriösa roller, liksom Mr Härenstam som t ex firar triumfer i "Lite som du". Dessutom är ju båtjakter alltid roliga på film. File under "trippelironisk pepp", kanske?

Anonym sa...

Göta Kanal är en svensk klassiker av högsta betyg! Det är som en svensk Cannonball Run, och det är fan inte illa. Mer sånt på bio, ska helt klart se tvåan.