söndag 11 mars 2007

Six Feet Under ikväll!I en tid (trailermannen: In a time...) när reklamkanalerna brassar på för fullt med sina inköpta dramaserier och TV4 bara ligger några veckor efter USA på Lost och 24 väljer SVT att gammelmansknarrigt snåla med sina trumfkort, enligt nåt slags märkligt kvoteringssystem som säger att det inte får gå mer än en, max två, toppimporter samtidigt. Så nu när första säsongen av Life On Mars är slut så tar äntligen de allra sista tolv avsnitten av Six Feet Under vid, de som ursprungligen visades i USA sommaren 2005. Nästan två år sen! Har en naggande misstanke att de flesta som läser detta redan betat av den här säsongen för bra länge sen men för alla oss andra som varken fingrat på torrents eller dvd-boxar och kört old school-approachen är det alltså äntligen dags att ta farväl till familjen Fisher. Start ikväll 21:20 på tvåan.

3 kommentarer:

Ung tant. sa...

Hurra, en till som inte fular ner kulturen?

Emma sa...

Åhhh, det var så plågsamt att säga hej då till Six Feet under! Såg visserligen sista avsnittet alldeles nyligen, men jag önskar nästan att jag hade sparat det lite, lite till.

Martin sa...

Föga förvånande har jag väntat. Eftersom jag dessutom missade fem, sex avsnitt på slutet av förra säsongen till följd av kraschad inspelare och förlossningstider var det en ganska tung säsongsupptakt igår. Minst sagt. Känns nästan lite skönt att det är sista vändan nu.