tisdag 16 oktober 2007

Farsor på stan

Körde klart Halo 3 på Normal häromkvällen -- och nu känner jag hur 96% av alla Conan-stammisar börjar flacka med blicken och göra sig redo att klicka vidare i bloggvarvet och det kommer ingen egentlig belöning på slutet av den här posten så no hard feelings, vi ses snart igen -- och gav mig så äntligen ut på Xbox Live. Och den allra första lobbyn jag hamnade i visade sig lycksaligt nog vara Den Heliga Graalen för oss rekreationsgamers: jag fick slåss mot tre äkta n00bs som snabbt blev slarvsylta av Conans mäktiga plasmabössor. Jänkare med headsets alla tre (själv brukar jag skippa headsetet, har inte kommit över tröskeln att sitta och prata rätt ut i vardagsrummet medan barnen sover i rummen bredvid, det känns sjukt nånstans) som snart började kommentera Dödsängeln Från Sverige. Hey, this guy is awesome och He just came outta nowhere! vilket naturligtvis gjorde mig varm och nöjd inombords.

(Om det här låter patetiskt beror det på att det är patetiskt, men försök förstå: jag bär med mig hundratals timmar av smärtsamt online-smisk i Counter-Strike, Gears of War, Call of Duty och Fear i ryggsäcken, så ha lite överseende). Men ingen lycka varar för evigt och snart ändrades tonen från förundrad till spydig: "I bet this guy is, like, really old!" och "He's like 40 years old, heh heh!"

Close enough, pojkar, close enough. Sen var omgången slut och det blev dags att få spö av en trio rutinerade spanjorer på en annan bana. "I haaaad my moment" som Grandpa Simpson skulle sagt.

Andra bloggar om: , , , , , ,

2 kommentarer:

Martin sa...

Jag spelar ju inte spel som ser ut att vara gjorda efter 1996 och definitivt inte on line men jag drog på munnen åt postningen.

Niklas sa...

Muahhahhaaa!
Jag skrattade nästan ihjäl mig när jag läste ditt träffande blogginlägg.

Själv är jag en patetisk 40 åring med passion för BF2 (Jag har också haft min tid som kanonmat i CS). Min frus ständiga kommentar är: "OK älskling nu går jag och lägger mig...radiotystnad råder!"

Alltså inget headset...