söndag 18 november 2007

Ge Owen en kram nuFilmfestivalens galavisning (med tillhörande "mingel", dvs 2 cl vin i fluormugg och en kexchoklad) av The Darjeeling Limited i fredags, med Wes Anderson och Jason Schwartzman på plats, var en charmig lovefest, precis som det brukar vara när alla redan älskar den som sitter på scen (det var likadant förra året med Darren Aronofsky). Och jag älskade sannerligen filmen, vilket jag skriver lite mer om här.

Det enda lite jobbiga var att se Owen Wilsons karaktär bandagerad och blåslagen så nära inpå hans självmordsförsök i höstas. Men om hans vänner Wes och Jason kan sitta i Stockholm och mysa ikapp med kidsen i publiken så måste han väl vara okej nu?

Owen fyller 39 år idag och det firar vi genom att klicka på knappen i Give Owen Wilson a Hug-applikationen ytterligare några gånger. Har du bangat Facebook hittills så har du äntligen en klockren (och osjälvisk) anledning att gå med.

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag bangade filmen, eller hela festivalen i ärlighetens namn. En aspekt som ingen tagit upp om Darjeeling är hur förbålt lik Adrien Brody är Jarvis Cocker. Se där - tips på ett scoop.

/Daddy Bo

Conan sa...

Det vete fan - skulle vara tantglasögonen och det stripiga håret kanske, men Adriens mäktiga kran kontra Jarvis lilla snok sabbar väl likheten?