fredag 25 januari 2008

Man borde vara i Göteborg...

...och se Låt den rätte komma in, och dokumentärerna om Joy Division och Lindsay Anderson, och Lars And the Real Girl, och Pingpong-kingen, och stuffa till DJ Gael Garcia Bernal, och kryssa över Järntorget i snålblåst med några öl i magen.... Istället är man hemma, trött som satan, med en bebis som skitit löst i tio dagar och aldrig är riktigt nöjd. "Life sucks, get a fucking helmet" som Denis Leary skulle sagt. Hur kul är Göteborg Filmfestival egentligen? Nu ska det bli spännande att se hur det går för Filip och Fredrik i På spåret.

5 kommentarer:

413 sa...

Järntorget is the shit, please belive

S. sa...

Tyvarr sa har jag inte varit hemma under GBGs filmfestival de sista aren. Men jarntorget brukar vara helt ok och medan man anda ar dar sa ar Vasastan bara nagra minuter ivag och Vasastan is the shit, please belive.

Johanna sa...

Sorry Per, men Göteborgs filmfestival är alldeles underbar och Joy Division-dokumentären var riktigt riktigt bra. Hur gick det för Filip och Fredrik?

Hugs
Din vän i Göteborg

Andreas Eskilsson sa...

Ojojoj, vad jag precis har sett de filmer du ville se... Och de var bra!

Fast Järntorget var inte "Da Shit" som kidsen säger, det var en storm som drog in och la sig över stan en hel massa dar. Fast det var ju varmt och gott i festivaltältet!

Barn? Istället för film? Jag förstår inte?

Conan sa...

Nej, jag förstår inte heller. Vad fan hände?